Kombiwar Halogenowy

Komentarze (13) | 29 kwi 2012
W końcu udało mi się kupić piekarnik halogenowy na który od dawna namawiał mnie mój chłopak. Będąc na diecie miałam problem z kurczakiem. Gotowałam go najczęściej w wodzie ale nie był smaczny. Smażenie na patelni nie wchodziło w grę. Często korzystałam też z piekarnika ale kurczak po nim był suchy a pieczenie nieekonomiczne Dlatego od dawna chciałam chciałam sobie kupić właśnie ten halogen który pobiera mało prądu, ma dużo funkcji i można i "gotuje" bardzo szybko.

Więcej informacji o halogenie KLIK





Kojarzyłam kombiwar własnie z reklam mango ale polecam zakup najtańszego na allegro. Ja kupiłam mniejszą wersję, standardowo maja 12l mój ma 7 l i kosztował 85 zł razem z wysyłką.

Za pierwszym razem postanowiłam usmażyć sobie na nim pierś z kurczaka.





Usmażył się po 8 minutach był soczysty i bardzo dobry w smaku :)